Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
 
РУМИСТИМ – нова специална добавка за овце и кози за постигане на високи стопански резултати

Овцете и козите са едни от най – разпространените животни. Това се дължи от една страна на техните добри адаптационни способности, а от друга - на разнообразието на получаваната от тях  продуктивност. Както при тях, така и при останалите видове селскостопански животни, едно от най – важните неща за икономическата ефективност  е високото ниво на възпроизводство и опазването на приплодите.

 

Възпроизводствените способности  зависят преди всичко от редовното и навременно заплождане, от добрата им плодовитост и от продължителността на използване. Тези особености са свързани с правилното развитие на животните като индивиди, а това може да се гарантира само с правилно и балансирано хранене, по отношение на хранителни вещества – минерали и витамини. В отговор на това, Хрансервизинженеринг АД създаде нова витаминно-минерална добавка (минерален фураж) с името РУМИСТИМ.

 

РУМИСТИМ стартира предлагането си по търговските обекти на фирмата и чрез дистрибуторите си в България от началото на август месец и ще е на разположение в 5 кг и 20 кг торби. Самата добавка е съчетание между витамини, микро и макро елементи, както и източник на органичен селен, с цел постигане на високи резултати при отглеждането на овце и кози.

 

Основните предимства на продукта, които отбелязва производствената компания са:

-          Подобряване на имунния статус на животните

-          Повишаване на устойчивостта на животните към заразни и незаразни заболявания

-          Повишена продуктивност

-          Конкурентна цена

-          Гаранция за нормален репродуктивен процес и синхронизиран еструс

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex