Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
 
Хрансервизинженеринг АД вече е дистрибутор за България на единствения на пазара течен стимулатор на растежа за птици

Хрансервизинженеринг АД стартира партньорство с испански производител на продукти за животновъдството – Нуфоер. Като най-впечатляващи продукти, които първоначално ще бъдат налагани на българския пазар, се откроиха следните:

-          НУФОКЕЪР – Течен стимулатор на растежа. Продуктът е единствен по вида си, който подпомага увеличаването на прираста в теглото на партидата птици, в течна форма. НУФОКЕЪР е разработен единствено от органични продукти като в основата му са: органични киселини, аминокиселини, ензими и витамини. Ползата на НУФОКЕЪР не се изразява единствено в покачването на теглото на птиците, но той играе ролята също на стимулатор на имунната система и е отлично средство за предотвратяване на болести по птиците. Доказано е, че използването на 0,5 до 1 л. от продукта в 1000 л. от питейната вода редуцира драстично смъртността при птиците най-вече в периодите гроуер и финишър. НУФОКЕЪР може да бъде използван и при кокошки носачки, като действа като подобрител на черупката при яйцата, както и подпомага възстановяването при проблеми с бъбреците и черния дроб.

 

-          НУФОДРАЙ е натурален абсорбатор на влажността и амоняка, профилактира постелята и предпазва от развитието на плесени. Предлага се в 25 кг. торби и качествен източник на свежест във вашата ферма. Продуктът съдържа инфузорна пръст, евкалиптови масла и минерали. От друга страна, допълнителни ползи, които ще донесе НУФОДРАЙ за вашата ферма са: унищожител на насекомите; органичен дезинфектант, който също ограничава проблемите с дихателните пътища. Продуктът може да се използва при всички категории животни, в зависимост от указанията за употреба.

 

 

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex