Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
 
Алтернатива на нутритивните антибиотици в птицевъдството

Забраната за използването на нутритивни антибиотици като растежни стимулатори постави необходимостта от откриване на алтернативен продукт. Подобен продукт вече може да бъде открит и на българския пазар, с помощта на фирма Хрансервизинженеринг АД, която е първият вносител на подобен тип продукти. От началото на 2014-та година, компанията стартира предлагането на НУФОКЕЪР – течен премикс, напълно заместващ  нутритивните антибиотици, без да предизвиква резистентност на микроорганизмите и без да оставя следи от остатъчни вещества в крайния продукт.

НУФОКЕЪР е течен стимулатор на растежа, редуциращ драстично и смъртността при птиците. Продуктът е единствен по вида си, подпомагащ увеличаването на прираста в теглото на партидата птици, в течна форма. НУФОКЕЪР е разработен единствено от органични продукти, като в основата му са: органични киселини, аминокиселини, ензими и витамини.

Ползата на НУФОКЕЪР, предлаган от Хрансервизинженеринг АД,  не се изразява единствено в покачването на теглото на птиците, но той играе ролята също на стимулатор на имунната система и е отлично средство за предотвратяване на заболявания  по птиците. Доказано е, че използването на 0,5 до 1 л. от продукта в 1000 л. от питейната вода намалява смъртността при птиците най-вече в периодите гроуер и финишър. НУФОКЕЪР може да бъде използван и при кокошки носачки, като действа като подобрител на черупката при яйцата, както и подпомага възстановяването при проблеми с бъбреците и черния дроб. Продуктът същевременно може да се комбинира и с антибиотици с лечебна цен и ваксини, като комбинацията между тях води до синергичен ефект.

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex