Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
 
Качествено решение при избиването на микотоксини в организма на селскостопанските животни

Хрансервизинженеринг АД години наред предлага на пазара своят топ продукт СОРБАТОКС – доказан токсин-байндер с английско качество. Продуктът е производство на английската компания КайотекАжил, на която Хрансервизинженеринг АД е официален представител за България повече от десетилетие.

 

Сорбатокс привлича и необратимо улавя токсините, благодарение на природните си свойства. Сорбатокс е хидратиран натриев, калциевоалуминиев силикат с каолинов произход. Високото му съдържание на алуминиеви силикати (35%) увеличават общата абсорбционна повърхност на минерала, който бързо привлича и здраво улавя микотоксините. Продуктът е 100% с природен произход.

 

Сорбатокс притежава висока активност срещу афлатоксини и охратоксини. Тези токсини тежко могат да увредят здравословното състояние на животните като по този начин да нанесат големи финансови загуби на фермерите.

 

Протектира черният дроб, който е орган, способен да отблъсне ефективно други видове токсини. Сорбатокс е значително ефективен и срещу други видове токсини като: Зеараленон, Вомитоксин, Т-2 токсини и Аспергилови токсини. Предимството на този токсин-байндер е, че не улавя хранителни вещества като витамини. При преживните животни, продуктът е идеален за снижаване на афлатоксините в млякото, поддържа консумацията на фураж през целия период, както и подобрява млекодобива.

 

Продуктът е икономически и ценово изгоден като нивата му на влагане са между 1 и 2,5 кг/тон фураж.

 

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex