Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
"Хрансервизинженеринг"АД стартира високотехнологични качествени и количествени анализи на витамини в лабораторията си в гр.Велико Търново.
В отговор на съвременните тенденции за добра лабораторна практика, лабораторията на Хрансервизинженеринг е оборудвана с високоефективен течен хроматограф /HPLC/, който позволява извършване на най-прецизни анализи за определяне количественото съдържание на водно и мастно разтворими витамини в комбинирани фуражи и суровини, както и в течни продукти. При необходимост, имаме за възможност и за ензимно хидрогенизиране на свързаните с протеини и въглехидрати витамини.

При неоходимост също провеждаме и прецизен метод за определяне на протеиново съдържание чрез анализ с апарта Келтек 2200 на фирма FOSS отговарящ на всички изисквания за висока точност на анализите . За това допринася и последващото отчитане с дигитална бюрета. Едновременно могат да се анализират осем проби.

С новата лабораторна техника значително се увеличава капацитетът на лабораторията, което дава възможност и за допълнително изследване на различни видове биологично активни вещества.

В лабораторията се извършват и допълнителни анализи, като въздушно и абсолютно сухо тегло (съдържание на влага), сурови мазнини, сурова пепел, ситов анализ за едрина на смилане (сито 1.5 мм), киселинност по Ньойман, хлориди по Мор.

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex