bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 

Лаборатория

 

 

В отговор на съвременните тенденции за добра лабораторна практика, Хрансервизинженеринг разполага с модерна лаборатория оборудвана с високоефективен течен хроматограф /HPLC/, който позволява извършванe на най-прецизните анализи с цел определяне количественото съдържание на водно и мастно разтворими витамини в комбинирани фуражи и суровини, както и в течни продукти.

От своя страна, пробо подготовката се провежда при съблюдаване за максимално запазване на изследваните компоненти. Ако ви е неоходим също и прецизен метод за определяне на протеиново съдържание, анализът на апарта Келтек 2200 на фирма FOSS отговаря на изискванията за висока точност. За това допринася и последващото отчитане с дигитална бюрета. Едновременно могат да се анализират осем проби. С новата лабораторна техника значително се увеличава капацитетът на лабораторията, като дава възможност и за допълнително изследване на различни видове биологично активни вещества.

В лабораторията се извършват и допълнителни анализи, като въздушно и абсолютно сухо тегло (съдържание на влага), сурови мазнини, сурова пепел, ситов анализ за едрина на смилане (сито 1,5 мм), киселинност по Ньойман, хлориди по Мор.

 
 
 

 

 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex