Хрансервизинженеринг АД
 
 
bg   ru   en   tr
   
НОВИНИ  
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 »   
   
     
 
Новини  
 
МЕЛБЛОК - Ново поколение витаминно-минерално блокче на българския пазар от Хрансервизинженеринг АД

Както за преживните така и за дивите животни витаминно-минералните блокчета са идеален избор. Те са идеален избор за преживни животни, отглеждани на пасища, тъй като в подобни условия те срещат трудности при набавянето си основно на минерали. Това принуждава животните да консумират различни чужди и вредни елементи като камък, пръст, хартия и други. Липсата на витамини и минерали при тези животни води до неблагоприятни последствия като: понижена нужда от хранене, забавен растеж, слаб млеконадой, по-малка репродуктивност и слаба имунна система. Като решение на въпроса през годините бяха създадени и отвърдени на пазара витаминно-минералните или само минерални блокчета, които се възприеха добре от фермерите. В удобни опаковки, на добра цена и без нуждата да бъдат съблюдавани животните, относно приема им и досега са основна част от храната на преживните животни.

Друг добре познат продукт за преживните животни е течната меласа. С нейните качества, тя се е наложила като продукт за подобряване на вкуса на храната, осигуряващ енергия на животните, подпомагаща увеличаването на приема храна, увеличаваща млеконадоя и още много други нейни свойства.

За да бъдат задоволени и комбинирани нуждите на животните, от Хрансервизинженеринг АД, съвместно с чуждестранни партньори, стартираха продажбата и дистрибуцията на блокче за преживни животни, съчетаващо тези два продукта и познато още като МЕЛБЛОК.

МЕЛБЛОК е витаминно-минерално блокче, в което е добавено меласа. Съставът му включва сол, магнезий, манган, кобалт, цинк, йод, селен, витамините А, Д и Е, ароматизанти и меласа. То е подходящо за всички видове преживни, отглеждани на пасища за възстановяването на дневната изгубена енергия при движение. Основните ползи на продукта са:

-          Подобряване на здравния статус на животните

-          Повишаване на млеконадоя

-          Подобряване на плодовитостта

-          Осигуряване на нужните витамини и минерали за по-силна имунна система

-          Предпочитана храна за животните заради сладкия вкус от  меласата

 

 
 

 

 
     
 
 
  © 2010 Hranservice Engineering | Created by Vilex